مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف پرونده در دیوان عدالت اداری

با توجه به مقرر شدن زمان بررسی، رای صادر شده برای چیست؟

"پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1401/07/23 می باشد
2-پرونده کلاسه ....... ردیف فرعی 1 شماره بایگانی ...با علت طرح رسيدگي بدوي و موضوع خواسته های اعتراض به رأي صادره از شوراي پزشكي نظام وظيفه عمومي و دستور موقت به شعبه 32 ديوان عدالت اداري ارجاع و در تاریخ 1401/03/11 ثبت گردید.

3-در تاریخ 1401/03/11 وقت نظارت برای تاریخ 1401/07/23 تعیین گردید.

4-در تاریخ 1401/03/16 طی دادنامه شماره 140131390000577674 رای صادر شد.

5-ابلاغیه شماره .... مورخ 1401/03/16 مربوط به ناجا معاونت حقوقي و قوانين اداره حقوقي و رسيدگي به دعاوي سازمان وظيفه عمومي در تاریخ 1401/03/17 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای پرونده شما وقت نظارت تعیین شده و این امور مربوط به خود شعبه می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

وقت نظارت برای این است که پرونده از دسترس خارج نشود و یک وقت اختیاطی است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام وقت نظارت مربوط به خود شعبه می باشد و در آینده در صورت نیاز وقت رسیدگی تعیین می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وقت نظارت برای این است که پرونده از دسترس خارج نشود و یک وقت اختیاطی است