مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری بعد از مرخصی زایمان

سلام و عرض ادب خدمت شما
بنده 12 آبان 1400 زایمان کردم و نه ماه مرخصی زایمانم 12 مرداد1401 تمام میشه دوتا سوال داشتم
اگر من نتونم مراجعه کنم به کار 9 ماه مرخصی مم در سابقه من در بیمه ثبت میشه؟به این دلیل میپرسم چون حق بیمه زایمان برام واریز میشه ولی در سامانه مشاهده سوابق مشاهده نمیکنم ؟؟
واینکه اگر نرم سرکار و بلافاصله بعد از مرخصی زایمان ترک کار بخورم با نامه عدم نیاز میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای عدم نیاز نباید ترک کار غیر مجاز داشته باشید می بایست بعد از اتمام کار نامه گواهی عدم نیاز دریافت نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، چون در این مدت از مرخصی زایمان بهره مند شده اید، مطابق قانون تمام حقوق و بیمه شما باید پرداخت گردد . در صورت اخراج از محل کار میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اخراج و عدم نیاز داشته باشید تا بیمه بیکاری بگیربد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای بیمه بیکاری باید یا اخراج شوید یا نامه عدم نیاز داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از ارگان مربوطه پی‌گیری بفرمایید