مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی قدیم در بافت مسکونی

در روستای ... از شهرستان زرندیه زمینی هست با متراژ 1600 متر و قولنامه ای قدیم وجود دارد که فردی در سال 42 به فردی دیگر به صورت ساده فروخته و پول دریافت کرده است وحید کرده زمین در کجا وچند متر و به چه کسی فروخته ام وحالا ما می خواهیم برای گرفتن سند اقدام کنیم و یک مزاحم هم برای ما برای این زمین پیدا شده و می‌گویید که این زمین برای من است چون این زمین پلاک مادرش به نام پدر بزرگم است. میخواستم بدونم نحوه سند گیری رو لطف کنید بگویید خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نحوه رسیدگی یک پروسه بسیار پیچیده است و نمی توان در قالب چند خط توضیح داد حمایت از صنعت و مدارکی دارید می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک دارید به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و درخواست سند بدهید اگر شخص دیگری اعتراض کند و اداره ثبت متوجه موضوع شود اول باید طرح دعوا کنید و بعد جهت اخذ سند اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت املاک پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره ثبت املاک پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق اداره ثبت املاک پیگیری نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام وجود دو سند متعارض مستلزم ابطال یکی از آنهاست ابتدا به سند معارض رسیدگی کنید بعلت پیچیدگی و حساسیت میتوانید وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید