مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیلی به فامیلی مادر

من فامیلم مورد داره هم بی معنیه هم پسوند داره رفتم قبت احوال میگن باید یه فامیلی انتخاب کنی که قبلا برایه کسی نبوده باشه الان میخوام به فامیلی مادرم تغیر بدم ایا میشه یه نه 30 سالمه

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با تقدیم دادخواست به دادگاه محلی و دلایل محکم میتوانید ولی بسیار سخت است بنده در این زمینه میتوان کمک کنم با هماهنگی سایت میتوانید جهت ارجاع پرونده به بنده و شماره خودم 091966097000 اقدام نمایید زارع

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ رضایت از بزرگ خاندان فامیلی مادر خود می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اخذ رضایت از بزرگ خاندان مادر خود امکان دارد از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما میتوانید فامیلی مادرتان تغییر دهید می بایست از ایشان و چند نفری دیگر رضایتنامه بگیرید