مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام. همسرم فاکتورهای خرید جهیزیه را از بنده پنهان کرده. برخی خریدها از کارت بنده بوده و فیش آن موجودست ولی فاکتور را با زرنگی به نام خود زده. آیا میتوانم وسایلم را ببرم و اگر شکایت کرد مواردی را که فاکتورهایش به نام اوست با شهادت شهود اثبات کنم و یا همزمان مطالبه مهریه کنم و به جای مهریه محاسبه شود؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. شما دادخواست مهریه دهید و در مورد استرداد جهاز هم جداگانه دادخواست دهید تا بعدا نتوانند ادعایی کنند.