مشاوره حقوقی رایگان - وسایل موتور سرقتی

سلام خسته نباشید
من حدود اوایل همین سال از شخصی چندقطعه وسیله موتور خریدم باک موتور باطری دنده سیلندر هواکش اگزوز
نمیدونستم که دزدی چون قیمت یه وسایل دست دوم بهم داده بود بعد گذاشتمشون روی موتور خودم بعد شاکی پیدا شد واسه موتورم که این موتورمه بعد من مدارک موتورم کامل بود نشون کلانتری دادم کلانتری گفت مشکلی نداره ولی شاکی میگه این وسایل مال منه علامتم داره ثابت کرد که مال ایشونه وسایل. منم حقیقتو گفتم بهشون دو روز بازداشت بودم با فیش حقوقی اومدم بیرون
زمانی که منو با موتورم گرفتن یه شخصی باهام بود از برنامه آگهی اومده بود برای خرید موتورم ایشون هم با من اومد کلانتری بعد گوشی اون شخص دزدی در اومده بود کلانتری گوشی دزدی اون طرف را در پرونده من قید کردن الان میریم دادگستری میگه نمیدونم باید با کلانتری حرف بزنی اصلاح پرونده کنی. میریم کلانتری اونا میگن ما گزارش نوشتیم. صحیح گوشی دزدی مال شما نیست ولی ما هم گزارش نوشتیم نمیتونیم کاری کنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید علیه فروشنده شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مامور کلانتری جهت گزارش غیر واقع شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از فروشنده شکایت نمایید بهتر است یا دفتر یکی از وکلا جهت تنظیم شکواییه مراجعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مطابق قاعده البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست تواند ادعای خود را اثبات کند و صرف ادعا کفایت نمی کند