مشاوره حقوقی رایگان - زمان اجرای کمیسیون عالی پزشکی

سلام، بنده توی کمیسیون بدوی معافیت دائم شناخته شدم میخواستم بدونم از زمان مراجعه به کمیسیون عالی چند روز باید توی نوبت باشم یا فوری جوابم رو میگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به ارگان مربوطه مراجعه کنید زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از زمان کمیسیون بدوی تا ارسال کارت اگر تا 20 کارت آمد که مبارک باشه در غیر این صورت با اعتراض رئیس نظام وظیفه مواجه شده و میره برای شورای عالی استانی