مشاوره حقوقی رایگان - با سلام آیا وجهی که دستی به شخص دیگری داده هم و فیش واریزی دارم میتوانم مطالبه کنم

بنده سال 89 مبلغ ده میلیون تومان به همکارم داده ام و تاکنون موفق به گرفتن ان نشده ام و هر با یه وعده ای داده ولی عملا هیچ کاری نکرده لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه از طریق قانون میتوانم وصول کنم با توجه به اینکه فیش واریزی انرا همراه با چند شاهد دارم و ایا میتوان مطالبه خسارت این چند سال را نمود؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. دادخواست مطالبه وجه در دفتر خدمات قضایی دهید.