مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم همسر

خانمی 42 ساله هستم
همسرم دست بزن دارد و عفت کلام ندارد
مرتب کتک می زند و تهدید می کند که مرا می کشد مخصوصا در حضور فرزند نوجوانم که باعث ایجاد ترس شدید در پسرم شده
به چه طریقی می توانم شکایت کنم؟
آیا راهکاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است
لکن ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت درگیری می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یکبار شکایت کنید و پزشک قانونی بروید و رضایت ندهید و در بین راه هم رضایت ندهید و مجازات شوند دیگر نه فحش خواهد داد نه کتک خواهد زد و مشکلات حل میشود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

در خصوص کتک کاری سریعا به کلانتری محل و برگه معرفی به پزشکی قانونی دریافت کنید و بعد در دفاتر خدمات قضایی به اتهام ضرب و جرح عمدی شکایت در دادسرا مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید.نیاز به ادله هم دارید که شهادت شهود و گزارش پزشک قانونی یا کلانتری میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید با عنوان تهدید و ضرب و شتم شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت کیفری داشته باشید مجازات این جرم پرداخت دیه و حبس می باشد و اگر قصد دیگری در خصوص زندگی مشترک دارید می توانید اقدامات دیگر را انجام دهید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی از خدمات مشاوره‌ای استفاده نمایید اگر سوالی دارید می توانید مجددا ثبت کنید