مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام و خسته نباشید
من 2ماه پیش راکب موتور سیکلت بودم و تصادف کردم ومدارکم تکمیل بود بجز گواهینامه وکتفم و سرم و دندونم شکست طبق کروکی طرف مقابل مقصد تمام هست
پرونده من رفته شورای حل اختلاف و خعلی بد اخلاق هست و پاسخگو نیس و رفتم یک برگه نوشت و داد بمن گف امضا کن بنویس هیچ ادعایی ندارم و نزاش بخونم انقد بد اخلاق بود و اخرم گف برو 3ماه دیگه طول درمانت تموم شد مینویسم بری از بیمه بگیری و میگف ک دادسرا نمیره
میشه بگید که ایا نمیتونم پروندرو انتقال بدم دادسرا
اگه میشه چطور و کجا باید برم اصن رسیدگی نمیکنه شورا
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام به. حراست دادگاه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده و اگر سازش نشه پرونده به دادسرا ارسال میشه و بعد از انجام تحقیقات در دادسرا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشه