مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سفته

سلام. بزرگوار بنده مبلغ 150 میلیون سفته بابت ضمانت گرفتم با دست خط خودم نوشتم ولی امضاء و اثر انگشت بدهکار. الان انکار کرده میتونم اثبات کنم. تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت و وجود سفته در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وقتی سفته با مهر و امضا طرف در دست شماست اصل بر مدیون بودن امضا کننده مگر اینکه خلاف آنرا ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.