مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه عندالاستطاعه

باسلام بنده مهریه ام 50سکه عندالاستطاعه اس.همسرم ازاول اموال شوبنام پدرش میزد برای فرار ازدین‌.شغلش ازاده ولی حساب بانکیش وچک هاش زیادکارمیکنه.چطوری میتونم مطالبه مهرکنم؟ایاچون عندالاستطاعس امکانش هست بهم تعلق نگیره.سپاس از شما جهت پاسخگویی

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام در صورتیگه میدانی توان مالی دارند اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط اثبات اینکه توان مالی دارد بر عهده شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی داشته باشد می توانید توقیف کنید.
اگر بتوانید ثابت کنید معاملات وی صوری بوده می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، اگر مهریه عندالاستطاعه باشد زن در صورتی می تواند مهریه را دریافت کند که مالی به غیر از مستثنیات دین، به دادگاه یا اجرای ثبت برای توقیف معرفی کند البته این مال می تواند منقول مثل خودرو، وجه نقد در حساب بانکی و یا غیر منقول (ملک) باشد. اگر زوج کارمند باشد توقیف 4/1 یا 3/1 حقوق با توجه به فرزند داشتن او، امکان پذیر است آنچه در مهریه عندالاستطاعه اهمیت دارد این که اعمال ماده 3 قانون محکومیت های مالی (جلب) زوج وجود ندارد و دادخواست اعسار از پرداخت مهریه نیز در این جا معنایی ندارد لذا اگر اموالی داشته باشد می توانید توقیف کنید و اگر بتوانید ثابت کنید معاملات وی صوری بوده می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.شایان ذکر است زوجین با توافق حتی بعد از عقد هم می توانند مهریه را از عندالمطالبه به عندالاستطاعه و یا بالعکس تبدیل کنند.