مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زوری

سلام من یک پسر 17 ساله هستم دارم درس میخونم دوتا برادر دارم دوتاشون به من میگند تو باید با دختر عمه ات ازدواج کنی من دختر عمه ام را دیدم اصلا دوستش ندارم نه زیبا است نه خوش اخلاق است هیچ و یکی مورد پسند من را ندارد برادرم هم میخواد من اینکار را بکنم ولی من دوست ندارم و اون دختر عمه ام خودش را به من غالب کند و احساساتش را به من غالب کند من میدونم اگر با او ازدواج کنم قطعا بدبخت و بیماری و افسرده خواهم شد اگر اون خانواده (دختر عمه ام) اصرار کند به پدرم و پدرم را قانع کند من میدونم از اون خانواده شکایت کنم که دست از سر من بردارند؟؟ اگر میشه یک کمکی بکنید..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما لازم نیست از کسی شکایت کنید اگر شما رضایت به ازدواج نداشته باشید کسی نمی تواند به زور برای شما زن بگیرد.
اگر از طرف خانواده تحت فشار هستید می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای شما مزاحمت ایجاد کنند بلکه می توانید شکایت کنید شما یک انسان مختار هستید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام کسی نمیتواند شمارا با اجبار به انجام کاری وا دارد لذا توصیه بنده این است که با شماره 123 تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت که خیر ولی زیر بار حرف زور نروید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید شما در شرایطی هستید که باید خودتان تصمیم بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما به سن 18 سال برسید . به سن قانونی رسیده اید و بالغ و عاقل هستید و کسی نمیتواند شما را مجبور به ازدواج کند

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شماانسانی رشیدو بالغ هستید می توانید قبول نکنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید