مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

باسلام
حدود دو سال پیش با افتتاح اکانت یونیک توسط یکی از همکاران مبلغ 10 هزار دلار عضو شرکت شدم که به گفته ایشان یه شرکت سرمایه گذاری است که سهام شرکت خریداری میشه و‌ماهانه سودی بابت سهام به حساب واریز خواهد شد که متاسفانه بعد از دو سال فعالیت و واریز مبلغ سود واهی در حساب و اتمام مدت قرارداد دو ساله امکان برداشت وجود ندارد و شخصی که اکانت را درست کرده و دلار بصورت دستی البته با وجود سه چهار شاهد به ایشان داده شده هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیره و پاسخگو نیست چطوری میتونم حقم و بگیرم
البته به غیر از من برا چند نفر دیگه هم از این حسابها باز کرده

پاسخ ها :

شرکت هرمی یونیک فاینانس شرکت هرمی