مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

با سلام، دوماه پیش قرارداد بنده تمام شد و با مالک جهت تمدید صحبت کردیم، اجاره را اضافه کردن، مبلغ 8میلیون به توافق رسیدیم و مبلغ واریز شد در واتساپ پیامش دارم رسید به همراه تمدید اجاره و..
اما چون ایشون پیر هستن و از منزل خارج‌ نمیشن امضایی نداریم..
وسط خرداد گفتن باید ده تومن بدی و ماهم چون شرایط بلند شدن نداشتیم بعد از کلی صحبت مجبور شدیم قبول کنیم اما قرار بر تنظیم قرارداد به مدت یکسال و سه ماه شد..
.
چون اجاره هارو چندماه پیش از بنده میگیرن، و ما تا اخر خرداد رو پرداخت کرده بودیم دو روز مونده ب تمام شدن، گفتن یا یکساله ببندیم یا پسفردا خالی کن، من که برگه ای ب شما ندادم، حرف هم میتونم عوض کنم..
.
سوال بنده:
1. ایا طبق قانون جدید قرارداد پارسال با در نظر گرفتن افزایش 25 درصدی، خودبخود تمدید میشه؟ و من میتونم بگم بلند نمیشم؟
2. ساختمان به علت بدهی مالیاتی مدتی پلمپ شد، با شرط باز کردن اما هنوز مشکلش حل نشده، و مالک خسارت اون مدت رو قبول نکرد، برای این موضوع میتونم شکایت کنم؟
3. درباره افزایش پنجاه درصدی که روی اجاره کشیدن و شروط رو واتساپ فرستادن متنش موجوده، میشه ازشون شکایت کرد؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید
مصوبه کرونا نسخ نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر اینکه خودتان جور دیگری توافق کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یک / خیر ما مالک ملک مردم نیستیم
دو / بلی
سه / خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت درخواست تخلیه توسط ایشان، تقاضای تمدید کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با 25درصد افزایش تمدید میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد