مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام از فردی طلب کارم و از طریق قانون محکوم شده و سر پرونده دادرسی هم نیومده و بدون حضور رای صادر شده
هیچ راه دسترسی غیر از حکم جلب سیار ندارم و نمیدانم کجاست آیا باتوجه به اینکه رانندست و کارت هوشمند رانندگی داره میتونم کارت هوشند و از طریق رای دادگاه و دستور قاضی غیر فعال کنم؟

پاسخ ها :

فریبا شاملو

فریبا شاملو :

استان :

سلام از طریق کد ملی میتونید کلیه اموال اعم از منقول و غیر منقول طرف رو پیدا کنید و توقیف کنید کارت هوشمند جز اموال محسوب نمیشه و قابل توقیف نیست