مشاوره حقوقی رایگان - آيا اگر خانم مطلقه بيمه پدرش باشه ميتونه فرزندنش هم بيمه كنه

سلام وقت بخير. من جدا شدم و پدرم حدود ١٥ سال پيش فوت كردن و چون مستمرى بگير بودن من تونستن زير پوشش بيمه پدرم برم ميخواستم ببينم ميتونم پسرم كه ١٢ سالش و تا سال پيش زير پوشش بيمه پدرش بوده ولى پدرشون به خاطره مهاجرت ديگه بيمه نيستن و حضانت پسرم ما من من ميتونم پسرمم هم بيمه كنم يا خير؟
ممنون از وقتى كه ميزاريد

پاسخ ها :

بیمه کردن فرزند توسط مادر بیمه کردن فرزند فرزند تحت تکفل بیمه مادر بیمه