مشاوره حقوقی رایگان - چند درصد از حقوق بازنشستگی پدر به دختر مجرد بیکار تعلق میگیرد؟

سلام, دختر مجرد بیکار هستم پدر و مادرم هر دو بازنشته کشوری هستند خواستم بدانم خدای نکرده بعد از فوت پدر چند درصد از حقوقش به من تعلق میگیرد؟ برادرانم بالای 18 سال سن دارند و خواهرم ازدواج کرده است؟ ایا خدای نکرده بعد از فوت مادر مستمری او به من میرسد یا قطع میشود؟

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

کلا مستمری مادر به دختر مجرد بیکار یا مطلقه می رسه