مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی با محدودیت گواهینامه تازه صادر شده

سلام بنده 18 سال دارم و حدودا یک ماه است که گواهینامه گرفتم و می خواستم به یک مسافرت بروم و در جاده برون شهری رانندگی کنم میتواستم ببینم با توجه به قانونی که فرد بعد از صدور گواهینامه تا یک سال حق رانندگی در جاده برون شهری را ندارد اگر افسر راهنما و رانندگی به این موضوع پی ببرد چه کاری انجام میدهد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جریمه و احتمالا پارکینگ و نمره منفی برای گواهینامه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جریمه و احتمالا پارکینگ و نمره منفی برای گواهینامه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است فعلا مسافرت خارج از شهر نروید