مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام
پدر بنده 30 سال پیش یک ملک وراثی خرید و یکی از وراث امضاء نکرده بود و بلاخره حکم گرفت که پدرم سهمش رو بده از اونجایی که تخلیه قهری سهم مشاعی گرفته بود بنده مجبور شدم سهمشو بخرم و رضایتشو بگیرم، طی ی مبایعه نامه سهم الارث رو خریدم و یک وکالت فروش هم از ایشون گرفتم
منتها تاکنون بابت انتقال سند قطعی اقدام نکرده و بنده هم عدم حضور نگرفتم درصورتی که کل مبلغ مبایعه نامه طی چک تسویه شده و چک هم وصول کردن باتوجه ب اینکه در مبایعه نامه مبلغی ب عنوان خسارت ذکر شده بنده میتوانم مطالبه خسارت کنم (درضمن جدیدا یه اظهارنامه حضور در دفترخانه برایشان ارسال کردم)

ممنون میشنم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

خسارت عدم انتقال سند عدم انتقال سند سند ملک خسارت