مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دایم

چه نوع وکالت یا بیع و قراردادی جهت انجام تمام امور مربوط به ملک مسکونی حتی فروش به چه صورت یا شرایطی نوشته و داده شود تا حتی پس از فوت موکل همچنان وکالت یا قرارداد معتبر و قابل استفاده باشد؟
در صورت عدم وجود همچین وکالتی آیا روشی دیگر هست که وکیل بتواند حتی پس از مرگ موکل ملک را در اختیار و حتی بفروشد؟
در اینجا منظور از موکل، پدر، و وکیل، پسر است نمیخواهد سند شش دانگ بنام پسر ثبت و و بنام پسر قابل استعلام نباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد وکالت به فوت هریک از طرفین منفسخ می شود
اگر قصد انتقال دارید می توانید قرارداد بیع یا صلحنامه تنظیم کنید و اگر قصد انجام کارها را دارید می توانید برای زمان حیات وکالت‌نامه تنظیم کنید و برای بعد از حیات وصیتنامه تنظیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای زمان حیات وکالت‌نامه تنظیم کنید و برای بعد از حیات وصیتنامه تنظیم کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود نسبت به بعد از وفات وصایت تنظیم گردد