مشاوره حقوقی رایگان - سامانه تصمیم

سلام . در سامانه تصمیم ثبت نام میکنم و کد رهگیری دریافت میکنم. وقتی به مرکز ارزیاب مراجعه میکنم می گویند نام شما در لیست ما قرار ندارد. کجا باید این مشکل رو پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تلفن پشتیبانی همان سایت پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، سامانه تصمیم جهت نوبت دهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی، طلاق یکطرفه به درخواست زوج و یا زوجه توسط سازمان بهزیستی کشور راه اندازی شده است.

پس از ثبت نوبت در سایت تصمیم، افراد یک کد پیگیری دریافت می کنند. در حال حاضر، امکان پیگیری نوبت اینترنتی دریافت شده در سامانه تصمیم طلاق نیست، اما بهتر است که بعد از دریافت نوبت اقدام به یادداشت کردن کد پیگیری دریافت شده کنید تا در صورتی که بعدا" با مشکلی مواجه شدند، کد پیگیری نوبت اینترنتی خودتون رو در اختیار داشته باشید. و برای هر یک از نوبت های اخذ شده از سوی این سامانه یک کد پیگیری مجزا صادر خواهد شد و نگهداری و این کد پیگیری تا روز مقرر برای زوجین لازم است تا در صورت لزوم برای ارائه آن اقدام نمایند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق تلفن پشتیبانی همان سایت پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتر است از طریق دفاتر خدمات قضایی وقت مشاوره خانواده را اخذ نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سایت مشکلی ندارد می توانید بدون سایت تصمیم هم طلاق بگیرید