مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام
من حدود 5ماه قبل با خودرو پراید درحال رانندگی بودم که با انحراف کامیون و برخورد به پشت ماشین من، باعث انحراف ماشین من شد و من با پشت تریلی پارک شده برخورد کردم.
کامیون←پراید←تریلی
به این ترتیب. بعد با کمک مردم و خارج شدن از ماشین متوجه شدم کامیون فرار کرده و من از شدت تصادف با آمبولانس به بیمارستان اعزام شدم.
افسر راهنمایی بدون ذکر کامیون در کروکی من رو مقصر کرد که بعد از ترخیص از بیمارستان برای رفع توقیف تریلی و جبران خسارت از بیمه خودم استفاده کردم و رضایت دادم و بعد شاکی کامیون شدم و با تلاش زیاد و دوربین ها طرفو پیدا کردم و با نظر دادگاه هزینه کارشناسی سه نفره دادم و باتوجه به نظر کارشناس مقصر صددرصد کامیون شد.
باتوجه به اینکه اول فرار کرد بعد در دادگاه برخورد رو انکار کرد و ماشین رو درست کرد ولی کارشناس متوجه شد و در نهایت قبول کرد که خودش بوده حق اعتراض داره به نظر کارشناس؟
هزینه خواب ماشین من و پول پارکینگ به عهده کیه؟
هزینه کارشناسی و بیکاری و درمان و... رو میتونم بگیرم ازش؟
با تشکر از کمکتون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیستر تماس بگیرید