مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط زن شوهردار با پسر مجرد

باسلام خسته نباشید من یه خواهری داشتم که با پسر مجردی در ارتباط است اما هر زمان که به او میگویم این کار را نکنه گوش نمیده هر چقدر بهش میگم در این کارش را از شوهرش پنهان میکنه شوهرش خدایی آدم خوبیه خونه ماشین هر چی دارو نداره به نام خواهرم زده . زحمتکش کار میکنه اما خواهرم گوش نمیده داره باعث آبروی خانواده ما و شوهرش میشه چطوری میتونم جلوی پسر رو بگیرم به صورت قانونی نمیخوام شوهرش چیزی بفهمه که خدانکرده زندگیشون از هم بپاشه یه بار با پسر به بحثم شده خیلی پررو میگه به تو چه حالا می خوام جلوی پسر بگیرم چطوری میتونم بگیرم انقدر ارتباطشون زیاد شده که کارشون به کثافت کاری کشیده کمکم کنید بتونم جلوی پسر را بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام صحبت کنید با پسر و خواهرت در صورت قطع نکردن رابطه موضوع را با شوهر خواهرت در جریان خواهید گذاشت