مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام‌من‌درسال‌64‌دربمباران‌هواییمجروح‌شده‌وتحت‌عمل‌جراحی‌قرارگرفتم‌ومدت‌8روز‌بستری‌بودم‌تمامی‌مدارک‌بیمارستانی‌وصورت‌سانحه‌موجود‌است‌چون‌دران‌زمان‌10‌سال‌داشتم‌هیچ‌اقدامی‌نکردم‌نزدیک‌دو‌سال‌است‌که‌در‌شورای‌تامین‌شهر‌تبریز‌تشکیل‌پرونده‌دادم‌اگر‌جوابی‌نگرفتم‌که‌تا‌الان‌هم‌همین‌است‌به‌کجا‌شکایت‌کنم‌‌لطفا‌راهنمایی‌کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان ناقص امده لطفا اصلاح کنید و سپس ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صورت سانحه دارید وپرونده بیمارستانی میتوانید جهت تعیین درصد جانبازی به بنیاد جانبازان استان خود مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوالتان کامل نیامده لطفا اصلاح و مجدد ارسال نمایید