مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده ها در یک شعبه

سلام
بنده و همسرم دو پرونده مطالبه نفقه و الزام به تمکین در دادگاه خانواده داریم اخیرا همسرم اقدام به شکایت در مورد رجوع از بذل مهریه کرده که پرونده جهت رسیدگی به شورای حل اختلاف فرستاده شده، ایا با مفتوح بودن پرونده های دیگر میتوانم درخواست تجمیع پرونده ها و ارجاع پرونده رجوع به دادگاه خانواده بدهم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر پرونده موضوع متفاوت هست مگر اینکه در چند شهرستان مطرح شده باشد که بتوانید تقاضای تجمیع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر امکان پذیر می باشد چون موضوعات همه در صلاحیت دادگاه خانواده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید درخواست تجمیع دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پرونده ها ارتباط کامل با همدیگر داشته باشند میتوان درخواست تجمیع نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر تجمیع پرونده با این شرایط ممکن نیست.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ بله این امکان وجود دارد با توجه به ماده 103 قانون آیین دادرسی مدنی : اگر دعاوی دیگری که ارتباط کامل با دعوای طرح شده دارند در همان دادگاه مطرح باشد، دادگاه به تمامی انها یکجا رسیدگی می نماید و چنانچه درچند شعبه مطرح شده باشد دریکی از شعب با تعیین رئیس شعبه اول یکجا رسیدگی خواهد شد. در مورد این ماده وکلا یا اصحاب دعوا مکلفند از دعاوی مربوط، دادگاه را مستحضر نمایند.با توجه به شرایط مذکور در قانون امکان تجمیع وجود دارد .برای این کار باید در خصوص درخواست خود به شعبه رسیدگی کننده لایحه ای ارسال کنید .