مشاوره حقوقی رایگان - مقصر کیست

سلام خسته نباشید بنده در چهار راه چراغ قرمز تصادف کردم، تصادف به گونه ای بود که چراغ لاین من سبز شد و من حرکت کردم و مسیر مستقیم میرفتم و مسیر جلوم باز بود و یه ماشین از لاین روبه رو در صورتی که چراغ اونور قرمز شده بود اومد و پیچید جلوی ما میخواست بره سمت چپش که سمت راست لاین ما میشه، و ایشون پیچید جلو من و من زدم به ایشون به در ماشین، افسر اومد و چون دوربین ترافیکی وجود نداشت منو مقصر دونست در حالی که من مسیر خودمو میرفتم و جلوم باز بود و این خانوم پیچید جلوی من، میخوام بدونم که آیا واقعا من مقصر بودم؟ یا خیر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. نظر کارشناس ملاک است نه نظر بنده ولی به نظر اعتراض نمایید و درخواست به دادیار محترم اگر پرونده ای دارید ، بدهید.