مشاوره حقوقی رایگان - اصابت تیر به شکم حین خدمت در ارتش

اینجانب سال 79 در پادگان آموزشی عجب شیر مورد اصابت تیر به شکم قرار گرفته بطوریکه از ناحیه روده و شکم دچار مشکل شده ام و در آن سال چندین مرتبه به بیمارستان خانواده تهران مراجعه نمودم ولی بجای معافیت و از کار افتادگی فقط معاف از رزم و خدمات سنگین و نگهبانی بسنده کردند، و بدین صورت و با عصا مدت 25 ماه خدمت کردم و سوال بنده اینست که خواهان جانبازی ,ایثارگری ,از کار افتادگی و یا هر چیزی که مستحق دریافت ان هستم چکار باید بکنم, ازکجا شروع کنمو آیا پیگیری اینجانب فایده ای در بر دارد. با درود و سپاس

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، احتمالا فقط به شما کارافتادگی جزیی تعلق خواهد گرفت و هرچند بستگی به آسیب شما دارد.