مشاوره حقوقی رایگان - حکم حبس را به جریمه نقدی

سلام عرض ادب تورو خدا کمکم کنید همسر بنده رو واسه 4/5 گرم شیشه حکم حبس 3سال و30 ضربه شلاق و جریمه نقدی کرده اند میشه حبس را جریمه نقدی کرد ایشون سرپرست برادر معلول هستند چون مادر ازدواج مجدد داشته و خودش سابقه بیماری اعصاب به خدا خودم الان دوماه باردار هستم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرايط خاصي امكان عدم تحمل كيفر وجود دارد اگر وكيل داريد از او بخواهيد براي عدم تحمل كيفر اقدام كند و اگر نداريد وكيل بگيريد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید اقدام نمایید بیشتر دلیل خود را مشکل اعصاب بخاطر برادر معلول عنوان کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کند