مشاوره حقوقی رایگان - انکار امضاء واقعی

سلام. دو نفر شاهد ذیل تقسیم نامه زمین من را حدود 15 سال پیش امضاء کرده بودند. حالا بر سر مسائلی با هم دشمن شده ایم. اینک که که این تقسیم نامه به کارشناسی ارجاع شده است، این دو نفر شاهد به نیت ضربه زدن به من به دروغ به نزد قاضی رفته و منکر امضاء خود شده اند.حالا چگونه باید از خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص اصالت امضاء کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید تقاضای کارشناسی خط وامضا شوید تا صحت امضا انها اثبات کردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید تقاضای کارشناس داشته باشید تا این مورد مورد کارشناسی قرار گیرد