مشاوره حقوقی رایگان - در مورد صلح عمری

با عرض سلام و خسته نباشید پدر بنده به علت کهولت سن و کم شنوایی و کم سوادی و اعتماد اشتباه به برادرم ملک مسکونی خود را صلح عمری با عدم فسخ به برادرم داده اند و اکنون که خواهرها و بنده متوجه این موضوع شده ایم و به پدر گفتیم ایشون قبول ندارن و می گویند فقط وکالت کاری به برادرتان داده ام و ملک مسکونی بعد از فوت دور از جون ایشون متعلق به همه بچه هایم است لطفا راهنمایی بفرمائید ایا پدر نی تواند ملک به کس دیگری بفروشد تا صلح باطل شود بخاطر اینکه ایشون سکته مغزی کرده اند و انجام مراحل قانونی جهت باطل کردن صلح برای ایشان سخت و زمان گیر است و همچنین هزینه های بالایی دارد پدر ملک به برادر خودش عموی بنده بفروشد ایا امکان هست

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. خیر امکان فروش وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ خود را دریافت کرده اید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صلح بدون حق فسخ باشد خیر مگر انکه شما اثبات نمایید برادرتان از ضعف نفس پدر سو استفادخ نموده واز وی به عقد صلح مالی اخذ کرده است که قابل ابطال است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما باید ابطال صلح نامه را بخواهد چون حق فسخ ندارد غیر از این مسأله متصور نیست البته در صورتیکه شما بتوانید حجر پدر را ثابت کنید بر اساس آن هم میتوانید صلح نامه را ابطال کنید