مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی از ملک ابا اجدادی

سلام
آیا قرار گرفتن از ملک آبا اجدادی و عبور جاده برای یک واحد مسکونی شخصی که حق ارتفاق و انتفاع ندارد بدون اجازه مالک امکان دارد؟
عبور این جاده مغایر با ماده یک تبصره یک مصوبه 1385 حفظ کاربری اراضی کشاورزی میباشد و درختان 30 ساله قطع میشود.
آیا ملک ابا اجدادی بدن رضایت مالک میتواند در طرح هادی قرار گیرد که هیچگونه طرح دولتی در آن نباشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد می توانید پیگیری کنید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام،بر فرض قرار گرفتن در طرح هادی،برای اجرا باید ملک را به نرخ عادله روز از مالک بخرند و یا رضایت مالک را جلب کنند والا قابل اجرا نیست.