مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مشاع در مزایده

باسلام
احدی از مالکین 6 دنگ از آپارتمان اقدام به خرید آپارتمان در مزایده نموده ،آیا ایشان باید برای تکمیل خرید ، مبلغ را به صورت کامل بپردازد؟ یا در صورت مالکیت 1/5 دانگ میتواند فقط سهم بقیه را پرداخته و خرید را انجام دهد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سهم بقیه باید پرداخت گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام صرفاً سهم سایرین را باید دهد د

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
مزایده ملک مشاع به طور خلاصه دارای چند مرحله است که یکی از این موارد وقتی است که بین شرکا ملک، توافقی برای تقسیم موجود نباشد. در این حالت هر کدام از آن ها میتواند ابتدا درخواست افراز را به اداره ثبت تقدیم کند و پس از غیر قابل افراز بودن درخواست فروش را به دادگاه تسلیم خواهد کرد.
طبق قانون در ملک مشاع کسی حق تصرف در ملک را ندارد مگر با اجازه طرف مقابل، حال برای این که هر کسی در ملک خود مستقل باشد هر یک از مالک ها میتوانند آن را میان خود تقسیم کنند، که اگر قابل تقسیم نباشد میتوان آن را فروخت و با مزایده از طریق دادگاه به سهم خود از پول آن رسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ما ملک مزایده شده باشد باید تمام مبلغ را مثل بقیه پرداخت کند.