مشاوره حقوقی رایگان - تعیین زمان دادگاه تصادف

باسلام. همسر بنده تقریبا 4 ماه پیش تصادف کرده باماشین. طرف صددرصد مقصر شناخته شده و باید خسارت ماشین و دیه جانی رو بپردازد. ما هم پرونده رو به یه وکیل سپردیم ولی تا حالا خبری نشده و وکیل میگه وقت دادگاه براتون اس امس میشه. طرف هم ماشین خودشو درآورده. میخواستم بپرسم چه کار باید انجام داد آیا وکیلمون سهل انگاری میکنه یا پروسه همین قدر زمان بر هست؟ پس دادگاه کی تشکیل میشه؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

باسلام تعیین وقت رسیدگی از عهده وکیل خارج است و پرونده کیفری است و خودبخود انجام میشود