مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن کارت ملی و کارت بانکی در کنار هم

سلام و خسته نباشید
من نزدیک به یک ساله کیف مدارکمو فک کنم گم کردم و متاسفانه نتونستم دنبال گرفتن مجدد کارت ملی برم میخوام بدونم چه سواستفاده هایی ممکنه انجام بده شخصی که کیف مدارک پیش هست و اگر کاری هم انجام داده باشه چطور متوجه بشوم و و اینکه کارهایی که ممکنه انجام داده باشه تو این مدت متوجه میشدم
باتشکر از وفتی که برای پرسش و پاسخ میگزارید

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

شما مراجعه کنید به پست محلتون احتمالا ندارک اونجا باشه وگرنه می تونه خیلی جاها استفاده جعلی کنه ورمی انجام بده وخودش رو بجای شما معرفی کنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که سوءاستفاده نشده کاری نمیشه کرد.
اگر کسی قصد سوء استفاده از مدارک شما را داشته باشد امکان سوء استفاده وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هیچ چیز دور از ذهن نیست
اعلام مفقودی نمایید تا روزنامه شود