مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب در خودرو

سلام وقت بخیر چرا پیامک‌های دروغین در مورد کشف حجاب برای صاحبان خودرو میاد این قضیه باعث سوءتفاهم و بحث های زیادی بین همسران و فرزندان و والدین آنها در پی داشته و در اطرافیان به وفور دیده شده به خاطر پیامک کشف حجاب
لطفاً رسیدگی کنید چون بحث ناموس هست و عواقب ناخوشایندی به دنبال داره که شوخی بردار نیست ممنون

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

بایستی طبق بخشنامه ابتدا تذکر لسانی بعد پیامک ارسال شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه بله مستحضریم
به مرجع مربوطه رجوع کنید
پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت خویش