مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام و خسته نباشید
حساب من بانکی من برای اولین بار وبا مبلغ زیر 1 میلیون که نمیدانستم پیش بینی فوتبال واقعا جرم است مسدود شده آیا باتوجه به اینکه من در شهرستان هستم وکیل میتواند از طرف من تعهد بدهد و حساب من آزاد شود یا جرم دیگری دارد لطفا راهنمایی فرماییدباتشکر

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با توجه به مسدود شدن حساب شما از جانب دادستانی کل با مراجعه به دادستانی کل در تهران و انجام تشریفاتی چون اخذ تعهد موضوع منتفی میشود همچنین مالی که در اثر قمار و شرط بندی به دست می آید به دلیل اینکه از طریق غیرقانونی و به سبب نامشروع کسب شده است، می توان این عمل را تحت عنوان جرم تحصیل مال از طریق نامشروع دانست و برای تحصیل کننده مال تعقیب کیفری وی را درخواست کرد بدین ترتیب به موجب قانون ما کسی که در اثر قمار و شرط بندی مالی را تحصیل کرده علاوه بر اینکه مجرم است مکلف به رد مال اخذ شده نیز می باشد .قطعا" با گرفتن وکیل از روند محتوای پروندتون مطلع خواهید شد ضمن اینکه شما بایستی امورات را به وکیل در تهران محول نمایید و در صورت نیاز به حضورتون در روند رسیدگی در صورت نیاز به حضور بایستی تشریف داشته باشید علرغم اینکه رویه موضوع معنونه با حضور در دادستانی کل تهران و انجام اقدامات اولیه توسط وکیلتون در تهران موضوع بنوعی انجام شده تلقی خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در ثنا ثبت نام کنید و در سایت تچمربوطه اطلاعات خود را وارد کنید برای شما ابلاغیه میآید وکیل هم میتوانید بگیربد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به دادستانی کل کشور مراجعه کنید البته جدیدا لینک می‌فرستند پر می‌کنید و ارسال
وکیل بجای شما نمی‌تواند تعهد دهد