مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام
ما یه ملک داشتیم که مغازه تجاری بوده و سندش در رهن بانک و بانک بدون اطلاع ما پنج دانگ ملک رو به نام خودش زده و تو مزایده به مبلغ هشتاد میلیون که سیزده میلیون تومنش نقد و بقیه طی اقساط بلند مدت به رئیس تامین اجتماعی کرمانشاه فروخته
این اقای خریدار میخواد هرطور شده اون یک سهم باقی مونده منو بگیره ولی من فروشنده نیستم و اونم گفت درخواست میدم و میبرمش تو مزایده و اونجا برنده میشم چون پولم بیشتر از توئه
اولا خواستم بدونم بانک کارش قانونی بوده این ملکو سیزده میلیون تو این گرونی فروخته؟
دوما این اقا میتونه تا کجا پیش بره و میتونه سهم منو تصرف کنه؟
در ضمن ملک قابل تفکیک نیست
سوما ایا اگه اون درخواست مزایده بده برای من اولویتی قائل نیستن تو مزایده ؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن عزیز
مزایذه انجام شده و صحبت راجع به کم وکاستش بی فایده است.
در خصوص اولویت هم اگر در شرایط مساوی قرار بگیرین شاید.
موفق باشید