مشاوره حقوقی رایگان - چرا قرار منع تعقیب صادر شده؟

سلام چگونه میشه تخلف و بی عدالتی یک قاضی رو به مقام بالاترش اطلاع داد
من حقم رو ناحق کردن تمامی مدارک و ادله بر علیه متهمم بود اما قاضی خیلی ساده نذاشت پیگیری کنم و پروندم رو بست و اعتراضمم رد کرد‌. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مینا احمدی

مینا احمدی :

دوباره از باب دیگری شکایت کنید شاید نحوه شکایت شما اشتباه بوده وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک شما بررسی شود شاید شکایت مناسب مطرح نکردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اعتراض شما رد شده است راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دادسرای انتظامی قضات سکایت کنید اما قلل از ان یک مشاوره بگیرید مطمین شوید اشتباه نمیکنید