مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون گواهینامه

با سلام بنده سال 97گواهی نامه ثبت نام کردم و کمیسیون اعصاب روان بهم دادن و من یکساله قبول شدم
ولی دوباره ثبت نام کردم از اول ولی پزشک معاینه چشمیم چون دید کمیسیون رفتم قبول شدم دیگه کمیسیون واسم نزد و قبولم کرد منم کارای ازمونمو انجام دادم همرو قبول شدم ایین نامه اصلی و حتی پیش سرهنگم قبول شدم ولی الان مدیر اموزشگاه میگه پروندتو برگشت زدن بخاطرکمیسیون من نمیدونم دلیلش چیه اخه همه کارامو انجام دادمم چرا صادر نمیکنن