مشاوره حقوقی رایگان - استناد به واتس آپ برای قرارداد کار

من یک قرارداد کاری با یک شرکت بستم که بعد از مدت چند ماه مبلغ رو پرداخت نمیکردن . از شرکت به اداره کار شکایت کردم . توی دادگاه گفتن که من هیچ قراردادی نداشتم و پیمانکاری کار تحویل میدادم . من متن ارسالی قرار داد رو توی واتس آپ دارم .آیا میشه اثبات کرد که من قرارداد داشتم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است به پیام های واتساپ اشاره نمایید.
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد لایحه تخصصی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حتی اگر قرارداد هم نداشتید شرکت مکلف به رعایت مقررات قانون کار بوده است.