مشاوره حقوقی رایگان - فهمیدن موضوع ابلاغیه

با سلام وقتتون بخیر.واسم امروز ابلاغیه اومد بعد تو سایت نگاه کردم دیدم اینارو نوشته منظور چیه؟
شماره پرونده:140130******176834شماره ابلاغیه:1401******13876949
صادر کننده:شعبه اول بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان *****تاریخ صدور:1401/04/15
زمان اولین مشاهده:1401/04/15-15:57زمان درج در سامانه:1401/04/15-13:24
موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 5 روز از تاریخ علت حضور :پيگيري شكايت مطروحه

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5روز نوع علت حضور : اداي توضيح ( اخذ توضیح و پیگیری شکایت )

در مهلت مقر رفوق ( ظرف 5 روز پس از ابلاغ ) جهت پیگیری شکایت مطروحه و اخذ توضیح با به همراه داشتن کارت شناسایی در این شعبه حاضر شوید. بدیهی است نتیجه عدم حضور ، بلا دلیل بودن شکایت تلقی و منجر به اتخاذ تصمیم قانونی خواهد بود .

بازپرس شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی وانقلاب شهرستان ****- اقای *****
من شاکی پرونده ضرب و جرح از مشتکی عنه هستم و رضایت نداده بودم در جلسه شورای حل اختلاف.
لطفا بفرمایید از منم شکایت شده یا خیر و ایا مشتکی عنه هم بعد از پنج روز به دادسرا خواهد رفت ؟ممنون اگر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ببنید شما چون شاکی هستید و امورات مقدماتی تشکیل پروندهاز ثب پرونده تا مراجعه به کلانتری و تا جمع آوری ادله پرونه در روند رسیدگی قرار گرفته و ثبت شهبه شده است این ابلاغیه که برایتان آمده مبنی بر اینکه در مهلت مقر رفوق ( ظرف 5 روز پس از ابلاغ ) جهت پیگیری شکایت مطروحه و اخذ توضیح با به همراه داشتن کارت شناسایی در این شعبه حاضر شوید بدیهی است نتیجه عدم حضور ، بلا دلیل بودن شکایت تلقی و منجر به اتخاذ تصمیم قانونی خواهد بود یعنی اینکه برید شعبه بازپرسی و همه ی ماوقع رو توضیح بدید و بنویسید و شهود یا مدرکی هم بخوان ببرید اونجا ، پس نگران نباشید شما شاکی هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بعنوان شاکی احضار شده ایید وظرف مدت مقرر به دادسرا مراجعه وشکایت خودرا پیگیری نمایید