مشاوره حقوقی رایگان - عدم مراجعه شخص مقصر حادثه برای دادن کوپن بیمه و دریافت خسارت

سلام
بنده تصادفی داشتم که منجر به خسارت جسمی و مالی گردید پرونده مربوط به خسارت بدنی در دادگاه در جریان است و البته کروکی هم دارد و کپی مدارک مقصر حادثه هم در پرونده است ولی برای تشکیل پرونده خسارت مالی و دادن کوپن بیمه تمکین نمی کند و اذیت می کند. متاسفانه نه پلیس مدارک او را ضبط کرده و دادگاه هم ماشین او را با ضمانت آزاد کرده.
حالا سوال این است که من چگونه می توانم از بیمه خسارتم را بدون حضور مقصر و نداشتن کوپن بگیرم در صورتیکه حق با من است.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

طرف شما طبق رای دادگاه محکوم به پرداخت دیه خواهد شد بعد از قطعیت رای و در مرحله اجرای احکام وی را حلب کنید تا ناگریز به همکاری با شما گردد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر در گزارش و کروکی ترسیمی مأمور راهور به مقصر خسارت مالی اشاره ای نشده اثبات بروز خسارت مالی به شما از ناحیه راننده خاطی میسر نمی باشد . به نظر می رسد خسارت وارده صرفاً بدنی بوده وگرنه افسر راهور گزارش دهنده به بروز خسارت مالی ناشی از تصادف نیز در گزارش بدان اشاره می نمود و بیمه نامه شخص ثالث مقصر را از راننده خاطی اخذ و تحویل شما می داد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در خصوص خسارت مالی به شورای حل اختلاف مراجعه و تقاضای ترسیم کروکی فرضی و تامین دلیل مبنی تعیین خسارت کنید و سپس به استناد دادخواست مطالبه وجه بدهید