مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تأخیر تأدیه ثمن قرارداد

سلام خدمت وکلای عزیز و گرامی دادراه.
من ی.ی ، ساکن شهر پرند هستم. در آبان 1400 آپارتمان خود را به شخصی فروختم. در 28 مهر 1400 در دفتر املاک مبایعه‌نامه تنظیم شد و در روز 12 آبان در دفتر اسناد رسمی حاضر شدیم و ملک را به نام ایشان وکالت زدم. (آپارتمان مسکن مهر است و فاقد سند تک‌برگ. و خرید و فروش ملک با وکالتنامه انجام می‌شود.) اما در دفتر اسناد ایشان به من اظهار کردند که 10 میلیون تومان از مبلغ را کسر دارند و طی دو فقره سفته (که شکایت کرده‌ام برای دریافت مبلغ سفته‌ها) به من پرداخت خواهند کرد.

عرض من در مورد مطلب ذکر شده در مبایعه نامه است. در آن سند ذکر شده که طرفین قرارداد در هر روز تأخیر - پرداخت ثمن یا تحویل ملک- باید 500هزار تومان خسارت پرداخت کنند.
من از چه راهی می‌توانم این خسارت را از ایشان دریافت کنم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.

پ.ن: من سرپرست خانوار هستم و از سال 88 تابحال فرزند یتیمم را سرپرستی کرده‌ام و این پول و هرآنچه که دارم، متعلق به فرزندم است و هرکاری که می‌کنم، برای احقاق حق فرزند یتیمم است.

پیشاپیش از محبت شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان احقاق حقوق مالی شما متصور است

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از زمان مطالبه سفته ها مستحق دریافت خسارت هستید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در همان دادخواست مطالبه سفته خسارات را نیز مطالبه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادخواست خود خسارت خود را نیز مطالبه کنید.