مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در مهلت تعیین شده در ابلاغیه

سلام. بنده دندان پزشک هستم. فردی قبلا با سو استفاده نام و شماره نظام پزشکی بنده کار دندان پزشکی انجام داده بود. که بعد که بیمار شاکی شده بود متوجه این موضوع شدم. بعد که ایشان متوجه شده بود شخص دیگری به جای من کار انجام داده، از شخص بنده شکایتی نداشت. یکبار برای ارائه توضیحات بعنوان مطلع به دادگاه مراجعه کردم. سه ماه بعد از آن دوباره ابلاغیه الکترونیکی آمد که برای مشاهده نظریه کارشناس مراجعه کنم. که متاسفانه دیر اقدام کردم برای حضور. و فرمودند چون دیر مراجعه کردید باید دوباره منتظر باشید تا ابلاغیه بعدی بیاید . میخواستم ببینم ایا این عدم حضور برای بنده تبعات سنگینی دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بستگی به اظهارات و مدارک موجود در پرونده دارد.حتما سعی کنید در جلسه حضور داشته باشید با وکیل معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در جلسه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.