مشاوره حقوقی رایگان - شرایط عمومی پیمان حاکم است بر قرارداد پیمانکاری؟

سلام - شرایط عمومی پیمان اگر یک طرف قرارداد دولت باشد یا در قرارداد خصوصی مکتوب بشود که شرایط عمومی حاکم است بر این قرارداد ، حاکم و الزام آور می شود بر قرارداد.
بنده پیمانکار تاسیسات ساختمان هستم ( لوله کش)، قرارداد شفاهی با کارفرما ساختمان انعقاد کردیم. سوال من این است در قرارداد شفاهی پیمانکاری ساختمان، شرایط عمومی حاکم می شود چون قرارداد خصوصی نوشته نشده است ؟ اگر حاکم نیست پس دادگاه یا کارشناس بر اساس کدام قانون موضوع پرونده را بررسی می کنند؟حقوق موضوعه پرونده چیست
ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

شرایط عمومی پیمان قرارداد پیمانکاری