مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و جلوگیری از اخذ سند اعیانی ملک مجاوربدلیل تخلف در ساخت و سایه اندازی و ....

باسلام. ملک مجاور با پیش طولی بدون رعایت پخی 45 درجه و رضایت همسایگان اقدام به ساخت آپارتمان نموده که پس از شکایت در دیوان عدالت اداری، کمیسیون ماده 100 رای به قلع پیشروی 45درجه نموده، حال مالک قبل از اجرای حکم و نتیجه اعتراضش به دیوان عدالت اداری اقدام به درخواست سند اعیانی تجمیعی برای کل ساختمان از اداره ثبت نموده. سوال : امکان جلوگیری از اخذ سند توسط مالک ودرصورت لزوم نیاز به طرح دعوی در این مرحله به چه صورت است ؟ باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید از طریق اجراییات شهرداري پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله می بایست دادخواست حقوقی ثبت نمایید