مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد خانه توسط صاحبخانه

باسلام. صاحبخانه بنده با وجود داشتن چندین واحد تحت اجاره و نداشتن نیاز شخصی و عدم ازدواج فرزند ذکور، گفته خانه را برای پسرش می‌خواهد. بنده طبق قانون، آمادگی افزایش بیست درصدی مصوب اجاره بها را دارم. با توجه به نداشتن شروط لازم برای حکم تخلیه، می‌تواند حکم بگیرد؟ من باید چه اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر برای پسرش میخواهد و بعدا معلوم شود که دروغ گفته باید پاسخگو باشد و این در صورتی است که شما درصد مازاد رو پذیرفته باشی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا خیر اما رویه گاهی متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شورا نیاز شخصی را قبول کند می تواند حکم تخلیه بدهد