مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ با زن؟

سلام.
اگه زنی در صیغه نامه خود حق فسخ داشته باشد، یا به عبارتی همسر موقت او هم حق فسخ را در صیغه نامه به زنش داده باشد، زن میتواند قبل از اتمام قرارداد صیغه نامه رو فسخ و طلاق بگیرد؟
و اگر هم در دو دوره ی پریودی هیچ ارتباط جنسی که منجر به دخول نشده باشد،میتوان گفت دیگه زن عده ندارد و بلافاصله بعد از فسخ صیغه نامه، به ازدواج موقت کسی دیگه ای دربیاید؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. خیر.در عقد موقت فسخ نیست وزوج باید مدت را ببخشد.