مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه جهیزیه

سلام خسته نباشید من بعد از گذشت یک ماه از قطعی شدن رای استرداد جهیزیه رفتم درخواست صدور اجراییه بدم از شورا میبینم میگن به طرف مقابلت ابلاغ نشده هنوز میگم چرا ابلاغ نشده میگه خارج از حوزه قضایی بوده الان تازه براش ابلاغش کردن نمیشه کاری کرد که این مهلت بیست روز اعتراض کم بشه چون از قطعی شدن رای گذشته شورا کوتاهی کرده تقصیر از شورا بوده این وسط وسیله های من تلف میشن.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر امکان‌پذیر نیست و مطابق مقررات باید به ایشان ابلاغ گردد شما میتوانید درخواست تامین خواسته کروه جهیزیه را توقیف و به امین اموال بسپارید تا از تلف ان جلوگیری کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی شود و باید حتما صبر نمایید تا موضوع ابلاغ ود چراکه اگر بدون ابلاغ اقدام نمایید مکن است در آینده ادعای خساارت و یا برداشت نا به جای اموال برای شما لحاظ گردد

یک وکیل

سلام " در فرض سوال تا ابلاغ الکترونیک قضائی برای همگان اجباری نشود متاسفانه این مشکلات و معضلات تاخیر در ابلاغ اوراق قضائی یا عدم امکان ابلاغ واقعی اوراق قضائی وجود خواهد داشت .